RÓLUNK


Ötvözzük a szakmai tudást az egyéni ízléssel, kívánságokkal. Olyan mélységben adunk segítséget, megoldásokat, amilyenre a megrendelőnek igénye van. A pénztárcánknak megfelelően lehet a szolgáltatást igénybe venni, hisz sokan szeretik megvalósítani az elképzeléseiket és ehhez mi ötleteket, megoldásokat, hangulatokat tudunk adni, amivel segítjük a tervezési fázist. Ha valaki tehernek érzi a kivitelezést, megvalósítást, annak kulcsrakész szintig tudjuk vállalni az építkezést. A két szélsőség között, az átmeneti megoldások is választhatóak, annak megfelelően, hogy ki mennyi segítséget igényel.

 
 
 

Miért pont mi?

Több éves tapasztalat, referenciák Komplex szakmai háttér—- építészet, belsőépítészet, lakberendezés, grafikai tervezés, statikai, gépészeti, elektromos,világítástervezés, konyhatechnológia, kerttervezés, engedélyeztetés, üzletek ajánlása · asztalos, kárpitos, kivitelezők stb. ajánlása · számolható tervezési költség és idő · egyéni igények szerint változtatható tervezési tartalom · kérdőív kitöltésével segítjük a tervezés előtti szakaszt, hogy minél precízebb tervezési program alapján adjunk megoldást (pl. fürdőszoba— dupla vagy szimpla mosdó?, kád vagy zuhany?, wc és bidé? kb. hány m2? hálószobából nyíló vagy külön bejáratú? stb. ) Jó szándék vezette segítségnyújtás J · „ügyfélcentrikus” megoldások Ha van olyan tárgy, bútor, adottság, amit szeret az ügyfél, akkor azt mi szívesen betervezzük, felhasználjuk, akár új értelmet adunk neki (kis átalakítással, felújítással, kivitelezéssel) Egyénre szabott egyediség.

Miben tudunk segíteni?

Lakás
meglévő lakás átalakítása (ilyen volt, ilyen lett)Házúj ház tervezése, kivitelezése, meglévő ház átalakítása, meglévő ház bővítése
Üzlet
új üzlet ötletadás,kialakítása, tervezése, engedélyeztetések, arculat tervezés, kivitelezés, meglévő felújítása
Szálláshelyek
hotel, hostel, apartman
Iroda
új, meglévő átalakítása
Vendéglátóhelyek
étterem, kávézó, cukrászda.